Vendégkönyv

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

 1. 91. kérdésre:
  Nem a nevükről van kinyilatkoztatás, hanem arról, hogy már a mennyben vannak. Énók és Illés elragadtatott, Mózest halála után Krisztus feltámasztotta (Illés és Mózes ezért tudott Krisztunak a megdicsőülés hegyén megjelenni!). Logikus tehát, hogy a 24 vénből ők három, a többi 21 pedig azok a szentek, akiket Krisztus mennybemenetelekor magával vitt (Ef. 4:8).

 2. Szeretem hallgatni az Adventnet Rádió műsorát, ha csak tehetem, bekapcsolódok a műsorba. Eddig is sok örömet szerzett, és próbálom rá felhívni ismerőseim figyelmét is. Bízom benne, hogy még hosszú ideig lesz lehetőségünk Önöket hallgatni! Ehhez kérem az ‘égiek’ támogatását! Üdvözlettel: F. Mónika

 3. Néhány hónapja gyakran hallgatom az Adventnet Rádiót, kezd mindennapjaim részévé válni. Az Istentiszteletek és bibliamagyarázatok segítik közeledésemet a Kerakhoz. Isten áldása legyen a munkatársakon! Üdvözlettel: Miklós, Pécsről

 4. Csak 1 napja talaltam ra erre a radiora es nagyon nagy oromet szerzett ,hiszen annyi jo dologvan ,hogy eppen csak gyozzem hallgatni .
  Kivanok a radionak hosszu mukodesi idoszakot ,hogy meg nagyon sokan tudjak hallgatni.

 5. nagyon örülök,hogy megtaláltam az online rádiót jó a müsor össze álitás, csak nagyon kevésnek tartom a biblia témáju előadást ill magyarázatot
  a jó isten áldjonmeg benneteke

 6. Javitani szeretném az egy hétel ezelőti kérdésemet és szeretettel várnám a választ. Reisinger Jánostól hallgattam Jézus Krisztus második eljöveteléről előadást a amiben emlitést tesz a 24 vénről hogy kikből áll, ő Illést, Mózest és Énokot említi én úgy tudom hogy erről nincs kinyilatkoztatás. Írják meg nekem hogy hol van erről Írásos anyag. Üdvözlettel: Babai Ervin

 7. Reisinger Jánostól hallgattam Jézus Krisztus második eljöveteléről előadást a 24 vénről hogy kikből áll, ő Illést, Mózest és Énokot említi én úgy tudom hogy erről nincs kinyilatkoztatás. Írják meg nekem hogy hol van erről Írásos anyag. Üdvözlettel: Babai Ervin

 8. Szeretnek halgatni elo adasokat ha lehetne ,kulombozo temaju nevelo,hiterosito,tapasztalatokrol,esegyeb valasos dolgokrol es egyeb fontos esemenyekrol az Advet egyhaz,vagy egyhazakkal kapcsolatos tudnivalok-rol heti egyoras keretben ha lehetseges, Maskulomben nagyn szeretem .Tisztelettel Zoltan.

 9. Szívesen vagyok ezen a ‘hullámhosszon’ hallgatom a kellemes zenét és beszédet. SLP

 10. Kedves Tünde!<
  A rádióban elhangzó előadások az ország számos helyéről vannak összegyűjtve. Az elhangzott helyszínekről valamivel többet tudhat meg a http://www.kerak.hu oldalon.
  A rádió műsorait szeretnénk még színesebbé tenni. Hogy mikor valósul meg, ezt még nem tudom.
  Örvendek, hogy szívesen vállalna segítséget, kérem keressen meg személyesen! Az ‘Elérhetőségünk’ menüpont alatt ha levelet ír, azt én kapom meg.
  Üdvözlettel: webmester

 11. Tisztelt Webmester!
  Tisztelt Adventnet Rádió!
  1, hol hangzanak el élőben az előadások?
  2, gondolkodnak-e a felmerülő kérdések alapján a rádióban való sugárzásra?, amennyiben szükség van egy önkéntes segítő kézre, jeletkezem!
  További sikeres munkát kívánok!

 12. Tisztelt Adventnet Rádió!

  Nagyon hosszúnak tűnt ez a több mint egy hónap üzemszünet! Amikor az egyik napról a másikra megszűnt a portál elérhetősége, olyanfokú hiányérzet lépett fel bennem, ami majdnem átcsapott egy kisebb fokú depresszióba. Biztosan azért, mert nem voltam felkészülve erre a váratlan fordulatra a mindennapjaimban. Naponta próbálkoztam, de állandóan az elérhetetlenségüket jelző képernyőfelirat jelent meg a szemem előtt. „Csak nem szűnt meg egyik napról a másikra minden területen a szolgáltatásuk?” – tettem föl magamban az ijedt kérdést. Akkor kezdtem megnyugodni, amikor több hét eltelte után megjelent az első tájékoztató üzenetük. Számomra az önök szolgáltatása olyan, mint egy szelet kenyér és egy pohár víz! Azzal, hogy ezt a táplálékot nem vehettem naponta magamhoz, pánikszerű bizonytalanság vett erőt rajtam.

  Tisztelt Szolgáltató!

  Azzal a tiszteletteljes kéréssel fordulok önökhöz, hogy hasonló esetekben szíveskedjenek előre tájékoztatni bennünket, hallgatókat a üzemszünetről, és annak várható időtartamáról.

  Már nagyon izgatottan készültem a mai napra. Boldog vagyok, hogy újra hallgathatom adásukat.

  Egy mozgásában korlátozott, de az ÚR JÉZUS KRISZTUS – t nagyon szerető hallgató.

 13. Nagyon örülök, hogy újra hallgatható a rádió. Ez a rövid idő is nagyon hosszúnak tűnt, mert előtte napi táplálékomat jelentette. Az embert átformálja Isten igéje és a szelídség, meg a jó példa. Nagyon szépek a zenék is. Reménykedem további előadássorozatokban, gondolom majd eljön az ideje. Isten Dicsőségére további áldott munkát kívánok. (egy barangoló a neten, -köleskása recept után kutatva ‘tévedtem’ ide)

 14. Kedves Hallgatóink!
  Elnézésüket kell kérnem, hogy a rádiónk két hétig nem üzemelt. Nem a nyárnak köszönhető, hanem szerverünk új helyre került és hát ebből kifolyólag keletkezett ez a hosszú szünet. Természetesen a mai naptól visszatérünk a régi műsorrendünkhöz.

  Még egyszer köszönöm szíves türelmüket: webmester

  ui. Az Életadó tv is nem soká elérhető lesz, de még egy pár nap türelmet kérünk.

 15. Kedves webmester! Ugye az nem lehet, hogy megszűnik a műsor előadásos része?!. Remélem, ez is a nyárnak tudható be, és ősztől megint várható lesz minden nap: 11-kor milyen új előadást hallhatunk? Köszönet érte, ha lesz folytatás, ha nem. Üdv. Nelli

 16. Kedves Tünde!
  A rádiónkban elhangzott előadások az archívumból letölthetők. De ugyanakkor meg is lehet őket rendelni. Némely előadások Audió CD-én, némelyek pedig mp3 CD-én megkaphatók. A megrendelést leadni, illetve bővebb felvilágosítást kérni a bibliaora@freemail.hu címen lehet.
  Üdvözlettel: a webmester

 17. Sziasztok! Érdekelne ‘Vankó Zsuzsa-Bibliai alapelvek a gyereknevelésben’ teljes sorozat. Hol lehet megvásárolni?
  Köszönettel: Tünde

 18. Kedves Jutka!
  Az archívumunkból történő online lejátszásra is vonatkozik, amit a 72 számú bejegyzésben leírtam.

  Üdvözlettel: webmester

 19. Szeretném kérdezni, hogy a korábbi letölthető anyagok közül néhány tényleg elérhetetlen vagy az én gépemmel van-e baj? Pl nagyon érdekelne Soós Attila A jó házasságot elvekre kell építeni című előadása, de ezt és még néhány régi előadást nem tudok letölteni, mert hibaüzenetet jelez a Windows Media Playerem:’ a bemeneti médiaformátum érvénytelen’. Egyébként nagyon tetszik a rádió, sokat épülök általa. Istennek gazdag áldását kívánom a munkájukra!

 20. Kedves Izabella!
  A műsorainkban lejátszott zeneszámok nagy része jogvédelem alatt áll. Így a zenei adásunk számait nem tehetjük letölthetővé, mert azoknak csak a műsorainkban való lejátszásához vásároltuk meg jogot az illetékes hivataloktól.

 21. Többen kérdezték már, hogy milyen hullámsávon lehet hallgatni rendes rádióval a műsorainkat. Sajnos nem lehet normál rádión hallgatni minket, mivel egy sugárzó rádió adó fenntartása nagyban meghaladja anyagi kereteinket. De örömünkre szolgál, hogy több hallgatónkban felmerült ennek az igénye.

 22. Kedves Hallgatóink!
  A Windows Média Player a archívumból letöltött régebbi mp3-as fájljainkat nem tudja lejátszani. Az újabbakat már igen. Alternatív lejátszóként javasolnám a Winamp média lejátszót. De valószínű más médialejátszókkal is sikeres lesz a lejátszás.

 23. Kedves Hallgatóink!
  Elnézést a mai szerver leállásért. Valami hiba léphetett fel. A szolgáltatást újra indítottuk.

 24. Sajnos nagyon sok archív anyagot nem tudok meghallgatni,mert nem tudja megnyitni a sz.g.-em a fájlt.A mai nappal már a napi műsor sem hallgatható.A program van karbantartás alatt,vagy az én számítógépem hibádzik?Az viszont érthetetlen,hogy a reggeli versek és elemzésük akárhányszor lejátszható.
  Köszönettel:Karsainé

 25. Sziaszok,
  Nagyon megtetszett a mai zene amit reggel 8-tol 9-ig kozvetitettetek. De sajnos az archivumbol azt nem tudom visszahallgatni. Tudnatok abban segiteni, hogy valahogy ekulditek amit ma reggel 8-tol 9-ig hallgattam az adventneten?
  KOszonettel,
  Iza

 26. További jó szerkesztést, Isten áldása kisérje munkájukat. Üdvözlettel: Flender György

 27. Kedves Dániel
  A ‘reggeli útravalók’ azért kerültek le, mert sajnos csak ennyi előadással rendelkezünk. De vasárnaptól versekkel és azok rövid elemzésével folytatódik a reggeli útravalók műsora.

 28. Érdeklődni szeretnék, hogy miért került le a műsorról a reggel 8 órától hallható reggeli útravaló c. műsor?
  Köszönöm.

 29. Üdvözlök mindenkit aki ezt a LÉLEK felemelö adást hallgatja.Ennél jobbat…éretékesebbet…még nem találtam.Minden nap örömmel hallgatom…nem keveset.Olyan nekem mint a mindennapi kenyerem.DICSÖSÉG ISTEN-NEK érte.Azoknak is dicséret akik a háttérböl nem kevés munkával szerkesztik az adást…..Tisztelettel Juliana..Marosvásárhelyi hallgatojuk

 30. Kedves webmester!

  Isten iránt hálás szívvel nézen az Adventnet rádió honlapját. A Jó Isten áldja meg a szerkesztőség minden tagjának életét és munkáját!

  Üdvözlettel: Sz. Katalin

 31. Nagyon örülünk, hogy lehetöségünk van halgatni,ezt a számunkra tetsző rádióadót. Áldásost munkát kívánunk!

 32. Üdvözlöm

  Sokszor hallgatom ezt a rádiót.
  Leginkább az igehirdetések közzül szemezgetek…
  Jó lenne megoldani, hogy ne csupán egy naptár segítségével lehessen igehirdetéseket keresni, hanem konkrétan név, cím, esetleg ige szerint is lehessen rákeresni.
  Ugyanis nem tudom, hogy egy adott téma, ami engem érdekel az melyik ‘nap’ alatt bújik meg.

  Üdvözlettel: Sz. Attla

 33. A reggeli, néhány perces útravaló igazi felüdülést nyújt számomra. Amikor sikerül meghallgatnom, teljesen másképp indúl a napom. Ajánlom mindenkinek. Köszönöm, és további áldásos munkát kívánok!

 34. Szeretném olvasni dr. Reisinger tanár úr előadásait.Az esztergomi előadások sajnos nélkülözik az ő személyes résxvételét. Érdekelnének azon könyvei, amelyek újonnan megjelentek.

 35. Katolikus vagyok, teológiát végeztem. Számomra felüdítő a változatos zenei programok hallgatása, a biblia magyarázatok (Reisinger János, Vigh Ágnes) hallgatása kitágítja a látóköröm. Egyébként van néhány adventista barátom, és magam is vegán étrendet követek.

 36. Köszönjük , ezt a lehetőséget. Van olyan rádió amit még érdemes hallgatni 🙂 Adnentet Rádió.

 37. A jelenések könyvét,annak üzenetét a sola scriptura elve alapján ,ennyire vegytisztán ritkán hallom megszólalni,mit ahogy Rejzinger János megszólaltatja.Szívesen beszélgetnék vele személyesen is.