Vendégkönyv

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

 1. Tisztelt Webmester,
  köszönet a „Jelenések sorozat 6.” részének felkutatatásáért és várnám a mellékelt e-mail címre az előadást amennyiben lehetséges.
  Köszönettel Bocz József!

 2. Kedves Menyhért László!
  Örülök, hogy Önt is a hallgatóink közt köszönthetem. A felvettet kérdéseinek nagy részére megkaphatja az előadásainkból a választ. A már elhangzott előadások az ‘Archívum’ menüpont alatt letölthetők. Ajánlom figyelmébe Reisinger János Jelenések könyvéről szóló sorozatát, amelyet rövidesen ismétlésben is fogunk adni.
  Az elpecsételésről: radio.adventnet.hu/mp3/eloadasok/evangelizacio/Jelenesek_RJ_Debrecen/07 A harmadik pecsettol az elpecseltetesig.mp3

  A milleniumról: radio.adventnet.hu/mp3/eloadasok/evangelizacio/Jelenesek_RJ_Debrecen/24 A millenium.mp3

  Két tanú: radio.adventnet.hu/mp3/eloadasok/evangelizacio/Jelenesek_RJ_Debrecen/11 Az ateizmus a tortenelem szinpadan.mp3
  Üdvözlettel: Webmester

 3. Kedves Rádió Hallgatók!
  Több mint két hétig azért nem frissült a rádió műsora, valamint azért nem válaszoltam az utóbbi két hozzászólásra, mivel épp költözésben voltam. Internet elérésem is csak egy pár nap óta van ismét.
  Kedves Bocz József! A jelenések sorozat 6. része sajnos azért nem került fel a rádió műsorába, mivel nagyon gyengén sikerült a felvétel. De ha küld nekem egy emailt, akkor megpróbálom megszerezni és elküldeni az Ön számára emailban.
  Üdvözlettel: Webmester

 4. Kedves Adventnet Rádió ! Most hallom először a programjukat s örülnék,ha a jövőben kifejtenék,hogy miből adódik a különbség az adventisták meg más protestánsok között ezekben:1.A:1000éves ítélet a Mennyben M:1000éves Messiási békebirodalom itt 2.A:144000 népek közül M:144000 konkrét zsidó 3.A:2 tanubizonyság.ó és újtestam. M:Illés és Énok vagy Mózes. Köszönöm.Aki tudja,megírhatja ide:lasmenta@centrum.sk

 5. Tisztelt Advent Rádió szerkesztősége!
  Reisinger Jánosnak a Jelenések könyve sorozat 6. része nincs fenn az archívumban. Hogy lehetne hozzájutni?
  Köszönet a letölthető és hallgatható előadásokért és további jó munkát kívánok áldásos munkájukhoz.
  Bocz József

 6. A mai napon szinte lehetetlen volt az adást hallgatni, amelyben netalán a Dunaweb szolgáltatása okozhatta a hibát, mert fél percenként valami Connecting… blabblabla bejegyzés és bufferelés jött be.

 7. Nagyon tetszenek a műsorok! Nagyon sokat hallgatjuk. Köszönjük, és további áldásos munkát kívánunk!

 8. Kedves Zsuzsa!
  Tudom, hogy a Windows MediaPlayer hibát jelez a archívumunkból letöltött előadások lejátszása esetén. De Winamp-pal, vagy más média lejátszóval, eddigi tapasztalataim szerint hiba nélkül le lehet játszani az előadásokat. Amennyiben még sem, úgy kérem jelezzen vissza, valamint megköszönném, ha a problémás műsor címét is megadná!
  Üdvözlettel: Webmester

 9. Egy idő óta nem tudom az archívumban tárolt előadásokat a korábban megszokott módon maghallgatni. Mit tudnék tenni, hogy az archívumot ismét elérjem?

 10. Igy beszélni embert mint Reisinger János öszinten még nem hallottam.Az elöadásait hallgatva sok választ találok az olykor nagyon gyötrö kérdésekre,ezért teljes tiszteletem iránta és a szerkesztöseg iránt,mindgyájuknak is kivánok Istentöl megáldott,kellemes húsveti ünnepeket!

 11. Örömmel hallgatom a rádiót, szívhezszóló és minőségi ezért hálás köszönet az Istennek és a szerkesztők, előadóknak pedig közreműködésükért.
  A Jóisten áldását továbbra is
  Szeretettel
  Adél

 12. Orulok hogy felfedezhettem ezt a Radiot.Nagyon tanulsagos a predikacio,igazan szuksege van a jeresztenyeknek erre.udv.Endre

 13. Kedves Tóth Gábor halgattam a szombati előadását és azért nem értek eggyet vele mert én amaikor megismertem a vegás táplálkozást eggyik napról a másikra lemondtam a hus fogyasztásáról és nem borult fel a testem háztartása, ennek már 11 éve és nagyon jól érzem magam.

 14. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra. Nemcsak magamnak szerezek vele örömöt, de igyekem megosztani másokkal is. Ajánlom mindenkinek!

 15. Az Adventnet Rádióval ‘véletlenül’ találkoztam az online TV 3-ban. Nagyon tetszik, s hasznosnak tartom szinvonalas műsorukat. Munkájukhoz sok sikert kívánok!

 16. Nem tudom, vasárnap másnak is volt-e problémája a rádió hallgatásával? Ha igen kérem jelezze! A flash-es online lejátszó átírás alatt van, de most is működnie kellene. A magam részéről inkább a felső ikonok egyikére való kattintással elindítható külső lejátszót ajánlanám.

 17. Sajnos a mai nap folyamán Online nem hallgatható az Advent Rádió. Csak nálam van ez?

 18. Szeptember hónap első napjára nagyon szép zeneműveket állítottak össze. Az előadások közül kiemelném Reisinger János előadását Káinról és Ábelről. Köszönet érte. Üdvözlettel: Flender György

 19. Előző hozzászólásomhoz még annyit fűznék hozzá, hogy talán meg kellene vizsgálni a letöltött mp3 épségét, pl. az ‘Ashampoo MP3 Check & Convert 2.0’ nevű shareware programmal. Innen letölthető: http://www.honositomuhely.hu/index.php. Egyszerűbb megoldás ismételten letölteni a problémás fájlt.

 20. Elsősorban szeretnék köszönetet mondani Webmesternek fáradhatatlan, olykor embert próbáló munkájáért, mellyel lehetőséget teremtett számunkra, hogy színvonalas, lelket melengető zenéket, előadásokat hallgathassunk.
  A letöltött hanganyagok lejátszásával nekem nem akadt problémám, de felhasználói tapasztalataim alapján érdemesnek tartanék Windows rendszer esetén feltelepíteni egy kodekcsomagot, hiszen a gépen található régi kodekek megsérülhetnek, elavulhatnak. Számomra leginkább a ‘K-Lite Codec Pack’ vált be, melynek a Full verzióját telepítem a gépemre. A http://www.codecguide.com/download_kl.htm linken megtalálható. Ha valaki szívesebben keresgélne magyar nyelvű oldalakon, érdemes ellátogatni az Origo Szoftverbázisra.
  Amennyiben a kodekek telepítése sem oldotta meg a problémát, megpróbálkoznék a lejátszáshoz használt program újbóli, lehetőleg minél frissebb verziójú telepítésével, ez egyéb operációs rendszer esetén is hasznos lehet.

 21. Kedves Albert!
  A korábbi direkt böngészési lehetőségre, egy a részünkről történő sajnálatos hiányosság adott lehetőséget. De nemsokára az „Archívum” oldalon az előadások sorozatokba rendezve is elérhetők lesznek. Egy kereső rendszer beépítését is tervezzük. Reméljük, az új szolgáltatások minél hamarabb a kedves hallgatóink rendelkezésére fognak állni!

 22. Kedves Látogatók!
  Már a második visszajelzést kapom, hogy a letöltött mp3-as előadások meghallgatásával néhol gondok akadnak. Mivel nálam nem jelentkezik a probléma, valamint a rádió adásában ezek a hangfájlok lettek leadva és az adásnál nem történt rendellenesség, így nem tudom mi lehet a gond.
  Ha valakinek van ötlete a megoldásra, kérem ossza meg velünk!

 23. Kedves Webmester,
  Korábban direkt módon böngészhetőek voltak a szerveren a az előadások a http://radio.adventnet.hu/mp3 oldalon, ahol sorozatonként vannak rendszerezve a hangfájlok. Egy ideje meg van tiltva a belépés. Van ennek vmi biztonsággal összefüggő oka? Nem lehetne azt újra lehetővé tenni? Üdv. Albert

 24. Kedves Tamás!
  Ha szeretnéd a zenéket is letölteni, akkor nekem van egy programom, amely rögzíteni tudja a rádióadást és mp3 formátumban lementi. Ha érdekel (vagy valaki mást is rajtad kívűl) akkor írj a beresdani@externet.hu e-mailre.
  Üdv: Béres Dániel

 25. Az ÖRÖMHÍR adó valóban a tiszta evengéliumot sugározza. Köszönet érte.
  A rögzítéssel MP3-ra nekem is van problémám, de lehet, hogy ez csak az én járatlanságom miatt van. A jövőben is jó szerkesztést, áldott szombatot kívánok, üdvözlettel: Flender György

 26. Nagyon jó az adás.
  Hála Istennek, hogy van még lehetőség ilyen rádió üzemeltetésére és hallgatása.
  A Nágocsi nyomdában is ezt hallgatjuk (ha nem mennek a gépek).
  Üdvözlettel: Pintér Zoltán

 27. Szeretettel köszöntöm a kedves szerkesztőket! Nagy felelősség és nemes feladat ilyen szép. hasznos és építő programot összeállítani. Remélem, hogy a zenei anyag is marad a komolyabb, mélyebb gondolkodásra késztető műfajok határain belül, hiszen könnyedebb ‘keresztény’ zenét hallhatunk más adóknál is bőséggel. Isten áldását kívánom további szolgálatukra, bölcsességet az előadások és zeneművek megválasztásához. Szeretettel, tisztelettel és üdvözlettel: Bánhidi Tibor

 28. Kedves Tamás!
  Sajnos nem áll módunkba a zeneszámok letöltését lehetővé tenni, mivel az adásjogunk a jogvédett zeneszámok esetén csak azok egyenes adásban való sugárzására korlátozódik. Csak azokat a hanganyagokat lehet letölteni, amelyek nem esnek semmilyen korlátozás alá. Viszont ezek mennyisége folyamatosan fog bővülni.

 29. Kedves Vhebok!
  Ez igazán érdekes, hogy egyes a letöltött mp3-akat nem lehet lejátszani, mivel ugyanazok a fájlok tölthetők le, amelyek már mentek adásban. Én próbaképpen letöltöttem a 02-SA-1Kor_13-1.mp3-as fájlt. A Winamp-om gond nélkül lejátsza. De ha a gondok továbbra is fennállnak, akkor a további jelzéseket, kérném az ‘elérhetőségünk’ című menü alatt található levélküldő segítségével megtenni.

 30. kedves Webmester,
  igen, köszönjük a letölthetőséget, ám most azt fedeztem fel, hogy a lejátszásban vannak némi problémák…….pl. a következőknél:
  01-Messiasi jovendolesek
  02-SA-1Kor_13-1
  03 Kain es Abel
  05_Keseru kovetkezmenyek – a thiatirai gyulekezet_RJ
  06-SA-1Kor_13-4
  08-David
  Teremtes
  ezeket nem tudom lejátszani semmilyen lejátszóval

 31. Nagyon jó a rádió. Van lehetőség az elhangzott előadásokat letölten. Talán még jó volna, ha egyes zeneműveket is le lehetne.

 32. Kedves Vhebok!

  Köszönöm az észrevételt, a hibát javítottam, legalább is nálam jó.
  Webmester

 33. nem lehet letölteni a következőket:
  júl.1: RJ-Az egyházi megalkuvás
  Júl.2:Tóth G:A szabályozás mesterei
  júl.7: RJ: Drámai Jelenet a mennyben
  júl.8: Mentes Vilmosné: hit általi megigazulás
  júl.8: RJ: Az apokalipszis lovasai
  júl.9: RJ: Az 5. és 6. pecsét felnyitása

 34. Kedves Vhebok!

  Megköszönném ha megkapnám azoknak az előadásoknak a címét amelyeket nem lehetett letölteni. Ha tudom a címet, akkor sürgősen igyekszem a hibát javítani.
  Köszönettel: Webmester

 35. A Webmesternek!

  Gratulálok! Nagyon jó az Örömhír adó. Jó és színvonalas a műsor. Ha csak tehetem szoktam halgatni. Sajnos ebből a fórumból is értesültem már, hogy akadozik a KISS VIDEÓ -k lejátszása. Legyél szíves utánnanézni hogy mi lehet a baj és Leventével megbeszélni, hogy mit kell javítania, hogy működjön a lejátszás. Esetleg te is feltehetnél egy linket, hogy többen megtaláljanak. Üdvözlettel: Kiss Zsolt

 36. mert a kiírás szerint vagy nem található, vagy nem érhető el………, akkor viszont miért van úgy feltüntetve hogy letölthető

 37. nagyon jó dolog ez az archívum is, de sajnos nem tudom miért, néhány előadást nem lehet letölteni

 38. Kedves Zsuzsa!

  Valószínűleg online Ön is hallgathatja a műsort. Pl. ha Linux operációs rendszere van, akkor a Winamp ikonra kattintva pl. az XMMS médialejátszó lejátsza a műsort. De ez vonatkozik a RealPlayer ikonra is. A RealPlayernek a legtöbb operációs rendszerre van lejátszója.

 39. Örülök, hogy létezik ez a rádió, körbeadtam a linket mindenkinek, hallgassák. Nekem nem windows rendszerem van, sajnos online nem tudom hallgatni, de örömmel vettem, hogy van archívum. Isten áldja munkájukat a továbbiakban is, használjuk a modern technikát is Isten igéjének hirdetésére ilyen kulturált, intelligens előadások és szép zenék segítségével! Köszönjük!

 40. Kedves Rádióhallgatóink!

  Köszönjük a pozitív visszajelzéseket.
  Az archívum rész fejlesztés alatt, rövidesen onnan le lehet majd tölteni az elhangzott előadásokat.

 41. Pécsi kórustalálkozót hallgattam néztem (Kiss Videó), néhány perc után hibát jelzett és akkor az Adventnet Rádió online adását, kórusmuzsikát nagy élvezettel, gyönyörűséggel hallgatom. Köszönöm.
  Szívélyes üdvözlettel: Flender György

 42. Nagyon tetszik a müsor.Juli 1-én hallottam 11orakor egy elöadàst .Szeretném ha megmondanàk a cimét és hogy hol tudom letölteni.Köszönettel Joo Zoltàn.