Vendégkönyv

Írjon új hozzászólást a Vendégkönyvbe!

 
 
 
 
 
 
 
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése szükséges.
Az E-mail címed NEM lesz látható.
Biztonsági okoból az IP címed (54.82.119.116) mentésre kerül.
Lehetséges, hogy a bejegyzésed csak jóváhagyás után lesz látható az oldalon!
Fenntartjuk a jogot a hozzászólások szerkesztésére, törlésére, vagy meg nem jelenítésére!
170 entries.
Babai Ervin Babai Ervin wrote on 2008-12-05 at 20:18:
Reisinger Jánostól hallgattam Jézus Krisztus második eljöveteléről előadást a 24 vénről hogy kikből áll, ő Illést, Mózest és Énokot említi én úgy tudom hogy erről nincs kinyilatkoztatás. Írják meg nekem hogy hol van erről Írásos anyag. Üdvözlettel: Babai Ervin
J.zoltan.2008 10 25. J.zoltan.2008 10 25. wrote on 2008-10-25 at 18:45:
Szeretnek halgatni elo adasokat ha lehetne ,kulombozo temaju nevelo,hiterosito,tapasztalatokrol,esegyeb valasos dolgokrol es egyeb fontos esemenyekrol az Advet egyhaz,vagy egyhazakkal kapcsolatos tudnivalok-rol heti egyoras keretben ha lehetseges, Maskulomben nagyn szeretem .Tisztelettel Zoltan.
Somogyi Lajos Pál Somogyi Lajos Pál wrote on 2008-10-19 at 15:07:
Szívesen vagyok ezen a 'hullámhosszon' hallgatom a kellemes zenét és beszédet. SLP
webmester webmester wrote on 2008-10-11 at 15:16:
Kedves Tünde!<
A rádióban elhangzó előadások az ország számos helyéről vannak összegyűjtve. Az elhangzott helyszínekről valamivel többet tudhat meg a www.kerak.hu oldalon.
A rádió műsorait szeretnénk még színesebbé tenni. Hogy mikor valósul meg, ezt még nem tudom.
Örvendek, hogy szívesen vállalna segítséget, kérem keressen meg személyesen! Az 'Elérhetőségünk' menüpont alatt ha levelet ír, azt én kapom meg.
Üdvözlettel: webmester
Tünde Tünde wrote on 2008-09-28 at 18:42:
Tisztelt Webmester! Tisztelt Adventnet Rádió! 1, hol hangzanak el élőben az előadások? 2, gondolkodnak-e a felmerülő kérdések alapján a rádióban való sugárzásra?, amennyiben szükség van egy önkéntes segítő kézre, jeletkezem! További sikeres munkát kívánok!
Annie Annie wrote on 2008-09-24 at 09:18:
Gyógyítja, melengeti lelkemet a műsor hallgatása. Köszönöm!
trombitás zoltánné trombitás zoltánné wrote on 2008-08-17 at 12:29:
Most vagyok itt először de megragadott.Lehet hogy mindig ezt kerestem? Köszönöm.
Ádám Ádám wrote on 2008-07-27 at 13:19:
Tisztelt Adventnet Rádió! Nagyon hosszúnak tűnt ez a több mint egy hónap üzemszünet! Amikor az egyik napról a másikra megszűnt a portál elérhetősége, olyanfokú hiányérzet lépett fel bennem, ami majdnem átcsapott egy kisebb fokú depresszióba. Biztosan azért, mert nem voltam felkészülve erre a váratlan fordulatra a mindennapjaimban. Naponta próbálkoztam, de állandóan az elérhetetlenségüket jelző képernyőfelirat jelent meg a szemem előtt. „Csak nem szűnt meg egyik napról a másikra minden területen a szolgáltatásuk?” – tettem föl magamban az ijedt kérdést. Akkor kezdtem megnyugodni, amikor több hét eltelte után megjelent az első tájékoztató üzenetük. Számomra az önök szolgáltatása olyan, mint egy szelet kenyér és egy pohár víz! Azzal, hogy ezt a táplálékot nem vehettem naponta magamhoz, pánikszerű bizonytalanság vett erőt rajtam. Tisztelt Szolgáltató! Azzal a tiszteletteljes kéréssel fordulok önökhöz, hogy hasonló esetekben szíveskedjenek előre tájékoztatni bennünket, hallgatókat a üzemszünetről, és annak várható időtartamáról. Már nagyon izgatottan készültem a mai napra. Boldog vagyok, hogy újra hallgathatom adásukat. Egy mozgásában korlátozott, de az ÚR JÉZUS KRISZTUS - t nagyon szerető hallgató.
Ilona Ilona wrote on 2008-07-26 at 00:22:
Nagyon örülök, hogy újra hallgatható a rádió. Ez a rövid idő is nagyon hosszúnak tűnt, mert előtte napi táplálékomat jelentette. Az embert átformálja Isten igéje és a szelídség, meg a jó példa. Nagyon szépek a zenék is. Reménykedem további előadássorozatokban, gondolom majd eljön az ideje. Isten Dicsőségére további áldott munkát kívánok. (egy barangoló a neten, -köleskása recept után kutatva 'tévedtem' ide)
webmester webmester wrote on 2008-06-26 at 09:50:
Kedves Hallgatóink!
Elnézésüket kell kérnem, hogy a rádiónk két hétig nem üzemelt. Nem a nyárnak köszönhető, hanem szerverünk új helyre került és hát ebből kifolyólag keletkezett ez a hosszú szünet. Természetesen a mai naptól visszatérünk a régi műsorrendünkhöz.
Még egyszer köszönöm szíves türelmüket: webmester
ui. Az Életadó tv is nem soká elérhető lesz, de még egy pár nap türelmet kérünk.
Turiné Horváth Kornélia Turiné Horváth Kornélia wrote on 2008-06-25 at 21:12:
Kedves webmester! Ugye az nem lehet, hogy megszűnik a műsor előadásos része?!. Remélem, ez is a nyárnak tudható be, és ősztől megint várható lesz minden nap: 11-kor milyen új előadást hallhatunk? Köszönet érte, ha lesz folytatás, ha nem. Üdv. Nelli
webmester webmester wrote on 2008-05-09 at 15:36:
Kedves Tünde!
A rádiónkban elhangzott előadások az archívumból letölthetők. De ugyanakkor meg is lehet őket rendelni. Némely előadások Audió CD-én, némelyek pedig mp3 CD-én megkaphatók. A megrendelést leadni, illetve bővebb felvilágosítást kérni a bibliaora@freemail.hu címen lehet.
Üdvözlettel: a webmester
Tünde Tünde wrote on 2008-05-09 at 14:54:
Sziasztok! Érdekelne 'Vankó Zsuzsa-Bibliai alapelvek a gyereknevelésben' teljes sorozat. Hol lehet megvásárolni? Köszönettel: Tünde
webmester webmester wrote on 2008-05-04 at 10:04:
Kedves Jutka!
Az archívumunkból történő online lejátszásra is vonatkozik, amit a 72 számú bejegyzésben leírtam.
Üdvözlettel: webmester
jutka jutka wrote on 2008-04-30 at 14:21:
Szeretném kérdezni, hogy a korábbi letölthető anyagok közül néhány tényleg elérhetetlen vagy az én gépemmel van-e baj? Pl nagyon érdekelne Soós Attila A jó házasságot elvekre kell építeni című előadása, de ezt és még néhány régi előadást nem tudok letölteni, mert hibaüzenetet jelez a Windows Media Playerem:' a bemeneti médiaformátum érvénytelen'. Egyébként nagyon tetszik a rádió, sokat épülök általa. Istennek gazdag áldását kívánom a munkájukra!
farkas izabella farkas izabella wrote on 2008-04-10 at 17:45:
koszonom, Egyebkent halas vagyok hogy letezik az adventnet radio. Udvozlettel, Izabella
Webmester Webmester wrote on 2008-04-02 at 20:54:
Kedves Izabella!
A műsorainkban lejátszott zeneszámok nagy része jogvédelem alatt áll. Így a zenei adásunk számait nem tehetjük letölthetővé, mert azoknak csak a műsorainkban való lejátszásához vásároltuk meg jogot az illetékes hivataloktól.
Webmester Webmester wrote on 2008-04-02 at 20:48:
Többen kérdezték már, hogy milyen hullámsávon lehet hallgatni rendes rádióval a műsorainkat. Sajnos nem lehet normál rádión hallgatni minket, mivel egy sugárzó rádió adó fenntartása nagyban meghaladja anyagi kereteinket. De örömünkre szolgál, hogy több hallgatónkban felmerült ennek az igénye.
Webmester Webmester wrote on 2008-04-02 at 20:45:
Kedves Hallgatóink! A Windows Média Player a archívumból letöltött régebbi mp3-as fájljainkat nem tudja lejátszani. Az újabbakat már igen. Alternatív lejátszóként javasolnám a Winamp média lejátszót. De valószínű más médialejátszókkal is sikeres lesz a lejátszás.
Webmester Webmester wrote on 2008-04-02 at 20:40:
Kedves Hallgatóink!
Elnézést a mai szerver leállásért. Valami hiba léphetett fel. A szolgáltatást újra indítottuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..