Vendégkönyv

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

 1. Rátaláltam a bibliacentrum.hu oldalra, ahol rengeteg hanganyag van.
  sajnos a megadott e-mail cím már nem él.

  Gondolom az oldal sem fog sokáig.

  Szeretném az EGÉSZ adatbázist megszerezni, hogy tematikusan tudjak műsorokat hallgatni.

  Esetleg további címe(ke)t is szeretnék, ahol friss előadásokra is lelhetek az ottani előadóktól.

  bármilyen segítséget szívesen fogadok.

  Tisztelettel:
  Majoros Ádám

 2. Múlt pénteken, okt. 31-én este 20 órakor (Romániai idő szerint) hallgattam Vankó Zsuzsától a Jelenések könyve 13. fejezetének magyarázatát, és úgy értettem, hogy ez egy sorozat, de nem találom az arhivumban, és ma sem hallottam a folytatást. Kérlek segítsetek, hogy hol találom meg az egész sorozatot, mert szeretném végig hallgatni. Vagy egyáltalán mikor folytatódik?
  Nagyon szeretem a rádiótokat hallgatni, hálás vagyok érte Istennek és nektek! Szeretettel: Adél

  • Kedves Adél

   Igen, jogos a meglátás. Az az előadás azért kerül azon a napon adásba, mert nagyon aktuális volt az üzenete (a reformáció napja volt aznap).
   Az előadás része annak a Jelenések könyve sorozatnak, melyet Reisinger János tartott még a kilencvenes évek elején. Néhány alkalomra Vankó Zsuzsanna volt az előadó.

   Ez a sorozat olyan korszakalkotó jelentőségű volt, hogy előkerestük az eredeti mesterkazettákat és már több mint egy éve a lehető legjobb minőségben újra digitalizáltam őket, de még utómunkákra szükség van. Amint elkészülök vele, adásba fog kerülni az egész sorozat. Addig is elérhető a teljes (régi digitalizált) anyag az alábbi címen:

   http://miskolckerak.blogspot.hu/2014/07/jelenesek-konyvenek-reszletes.html

   Az elhangzott előadás az alábbi volt:
   “A legrégibb világuralomra törő hatalom (Vankó Zsuzsa) Jel. 13: 1-10”

   Üdvözlettel: Csabi

 3. Nagy örömmel hallgatom az előadásokat. Ma délelőtt (2024.10.10. kb.10:30) elcsíptem egy részletet Végh József előadásából, a kamaszokról szólt. Nagyon szeretném meghallgatni újra ill. az egészet. Ebben kérnék segítséget.
  További jó munkát kívánok!

 4. Egy prédikációt és beszámolót hallottam Pápua Új Guineából idelátogatott testvérektől. Sajnos, csak egy részét hallottam, de érdekelne az egész. Hol tudom elérni, vagy letölteni, hogy ismét meghallgassam?

  • Kedves Ákos
   Ha meg tudná mondani az időpontot, az alapján vissza tudom keresni.
   (sok helyről jönnek az előadások, az archívumban csak egy kis töredéke van meg.)

   Üdv.: Csabi

 5. Üdvözlöm önöket kedves barátaim!
  Örömmel hallgatom az oldalon levő tartalmas,szinvonalas előadásokat,és hálás vagyok,hogy ingyenesen elérhetővé teszik bárki számára.
  Egy technikai kérdésem volna:néhány napja nem tudom elérni az archivumot….épp a napokban volt egy karbatartási munka a gépemen – (újra lett telepitve a böngésző is).-lehet valami beállitási probléma?
  A következő üzenet jelenik meg:

  Forbidden
  You don’t have permission to access /static/mp3/eloadasok/evangelizacio/A Biblia az emberi elet alapjairol/01_A boldogsag mint legfobb eletcel_RJ.mp3 on this server. Apache/2.2.22 (Debian) Server at radio.adventnet.hu Port 80

  Köszönöm szépen. Sok-sok áldást kivánok önöknek.-János Attila-

 6. Nagyon szeretnem ha ujra meghalgathatnam a julius 17-en 11 ora utan elhangzott igehirdetest a Zoffonias profeta konyvevel kapcsolatos.(csak reszletet hallottambelole,az igehirdeto …Karcsi volt).
  Esetleg egy linket ahol megtalalhatom.Elore is koszonom.

  Az Ur aldasat kivanom a munkajukra.Tisztelettel Ferenc.

 7. Kedves Konecsni Józsefné
  Nagyon köszönjük visszajelzését és javaslatát.
  Sajnos jelenleg nulla az anyagi forrásunk, emiatt nagyon kevés a zenei anyag a rádióban, és emiatt nincs módunk a szerzői-kiadói jogdíjakra, de a javaslattal egyetértünk, és igyekszünk megszívlelni. Megpróbálunk jogdíjmentes zenei anyagokat felkutatni. Ha esetleg stílusbeli vagy kezdési időpont javaslata is lenne, azt is szívesen fogadnánk. Üdvözlettel: a szerkesztő.

  • Sajnos jelenleg nulla az anyagi forrásunk,
   T. admin,
   Akkor az oldal fenntartására, vagy a jogdíjakra van valamilyen számlaszám? 😉

   • Kedves Silvanus, köszönöm szépen megkeresését, hamarosan válaszolok privátban. Üdvözlettel: Admin

 8. T.Szerkesztőség! A napokban akadtam rá újra az Adventnet Rádióra, és örömmel vettem tudomásul, hogy ismételten hallható. Nem tudom, hogy a szerkesztéssel kapcsolatban lehetne egy kérésem. Nagyon szeretnék szombat reggelenként szép adventi énekeket, vagy más erre a napra ráhangoló dallamokat hallgatni. Köszönettel Konecsni Józsefné

 9. T.Szerkesztőség! A napokban akadtam rá újra az Adventnet Rádióra, és örömmel vettem tudomásul, hogy ismételten hallható. Nem tudom, hogy a szerkesztéssel kapcsolatban lehetne egy kérésem. Nagyon szeretnék szombat reggelenként szép adventi énekeket, vagy más erre a napra ráhangoló dallamokat hallgatni. Köszönettel Konecsni Józsefné

 10. Biztatni szeretnem onoket, hogy az akadalyok ellenere is tartsanak ki es eltessek ezt az oldalt, hogy tenyleg vilagitson a vilagossag a sotetben. imainkkal tamogatni fogjuk onoket, az Urjezus aldasa kiserje munkajukat

  • Kedves “Gall”
   Nagyon szépen köszönjük a biztatást! Nagy szükségünk is van rá, különösen az imára.

   Köszönöm, hogy üzent nekünk, és én is a Jó Isten áldását kívánom!

 11. A mai kórusmuzsikában /19.00 óra/ hallható férfikórus csodálatosan énekel. Nem tudom, létezik-e cd lemezük.
  Amennyiben igen, szívesen vásárolnék, ha lehetséges.
  Értesítésüket előre is köszönöm. Testvéri szeretettel
  D. Éva

 12. Nagy örömmel vettem az archívum megjelenését, mert így lehetőségem van a nap bármely szakában meghallgatni az a feltett anyagot. Tisztelettel javaslom a többi kedves hallgatónak, hogy mindennap töltse le magának az aktuális előadásokat, mert ily módon mindenki létrehozhatja saját archívumát, amelyben azután kedve szerint böngészhet.

 13. Kedves Gábor! Próbálja meg egyszer Tóth Gábor előadásait jószándékúan hallgatni, s meglátja, a szakmaiatlanságból igazság lesz, az affektálásból pedig sajátságos beszédstílus, amellyel mindannyian rendelkezünk.

 14. Tóth Gábor előadásai mellőzik a szakmaiságot és meglehetősen hatásvadász stílusú. Nem csak a mondandójában hanem az előadás módjában is (affektál).

 15. Tóth Gábor előadásai mellőzik a szakmaiságot és meglehetősen hatásvadász stílusú. Nem csak a mondandójában hanem az előadás módjában is (affektál).

 16. Remélem mihamarabb helyreáll a rend mert igen szomjazom már Reisinger János tanár úr előadásaira.Az Isten áldása kisérje munkájukat!Maximális tisztelettel:Cservenyák István

 17. Máris nagyon hiányzik az archivumban elhangzott sok értékes előadás. Gyakran egy-egy előadást többször is meghallgattam. Nagyon várom a szeptembert, és az uj műsorprogramot. Biztos vagyok benne. hogy minden hallgató örömére és megelégedésére szolgál. Isten segitse a szerk.munkáját. K.E-né Miskolcról.

 18. Tisztelt Cím!
  Vasárnapi iskolában tanítok gyerekeket. Nagyon hiányoznak a Reisinger tanár úr előadásai. Mindig segített egy-egy előadás meghallgatása a felkészülésben!
  Kérem önöket,hogy valahogyan próbálják megoldani az archívumok hozzáférhetőségét!!
  Nagy-nagy tisztelője vagyok a tanát úrnak!
  Isten áldása a további munkájukra!
  Üdvözlettel:
  Takácsné Sápi Hajnalka

 19. Nagyon jó ez a Rádió!Különösen szeretem hallgatni Reisinger János Tanár urat. Szeretnék személyesen is elmenni néha az előadására, amikor a Bp. XVIII. kerület vagy annak környékén tart előadást, de nem tudom ezeket. Megköszönném, ha erről tudnának tájékoztatni. Munkájukra Isten áldását kérem. Tisztelettel: Szabóné

 20. Pmrdoktor: Igen van 🙂 Ha az ‘elérhetőségünk’ alatti menüpontnál ír egy emailt, a címet is megadom.

 21. Köszönöm szépen az utasitást és az idő pontokat a Jó Isten áldását kivánom a munkájukra,hogy még sok örömet szerezzenek az elkeseredett embereknek.

 22. Tisztelt Webmester,
  Igazán magávalragadóak az előadások, csak az Archívumban való bolyongás nem teszi egyszerűvé a gondolatmenetek folytonosságát. Ezenfelül pl. az Ószövetség c. sorozat (RJ) 9. részét nem találtam sehol. Bizonyos sorozatok elkezdődnek, majd ‘átváltanak’ az Apokalipszis c. sorozatra, amely szerintem indokolatlanul soszor van elhelyezve az arhívumban. (igaz, 2 különböző sorozatra is leltem, mindkettőt csak ajánlani tudom) valamilyen formában elérhetőek lesznek-e a közeljövőben a sorozatok témáik szerint rendezve, elejétől a végéig? köszönettel
  Majoros Ádám

 23. SOK-SOK KÖSZÖNET A GYÖNYÖRű ZENÉKÉRT!
  A MAI VILÁGBAN EGY OÁZIS EZ AZ EGYSZERűCSKE,
  DE NAGYSZERűCSKE RÁDIÓCSKA!

 24. Hàt hát emberek vagyunk hibákal.De kellene csiszolni a kivánságainba vagy indulataikban.Ha akarunk zenét halgatni vagy nem,vagy igy nem tetsik vagy ugy nem tetsik nem itt lenne helye az ilyen gondoknak.Nem szép,hogy elmondom,hogy hová kapcsolok átt vagy ott jobb.Tessèk le is ut fel is ut senki se nem használ eröszakot,hogy itt lenni.Van itt is egy program mind mindenhol és ha nem jo valakinek nyugotabban lenne szebb észreveteleket mondani.Csak amennyi arkhivun hanganyag van ami meg ès komolyan venénk akkor nem igy gondolkoznánk.Minden szép itt de olyan mind az emberi dolgok hibàkal.De nem mindegy,hogy mennyi ès milyen hibák. köszönöm az Urnak mindőröké,hogy ilyen lehetöségünk van megtérni és ilyen igehirdetèsek vanak itt.

 25. és ha itt nincs adás kénytelen vagyok a Light Channellre navigálni, mert a műsorok között ott is van zene.

 26. Az én kívánságom az volna, hogy legyen több előadás, esetleg kettő óránként, tudom ez nem televízió, de néztem a David Gates által Romániából adó televíziót és ott nagyon érdekes műsorok mennek (igaz feliratosak) de sok a prófécia magyarázat, hittapasztalatok stb, tudom magyar nyelven szűkebb a kínálat (:-(((( (ltvhu.org) Meg kéne próbálni bővíteni.

 27. Kedves iletékes!Azt ?-ném, hogy az evangéliumi dallamokban és a kóusművekben miért van napról-napra jelentős ismétlődés? Ezek is nagyon jók, de nem lehetne újakat beszerezni???

 28. Kedves Ibolya!
  Ha a Winamp feltelepítésre kerül, akkor még nem biztos, hogy az lesz a Windows alapértelmezett média lejátszója.
  De ha már fel van telepítve a Winamp a számítógépre, akkor a következő módon lehet biztosan egy mp3-as fájlt vele lejátszani:
  1. Elindítjuk a Winampot.
  2. A Winamp felső menüjében az első a ‘Fájl’ (vagy ‘File’) menü. Ha ráklikkelünk látható lesz egy ‘Fájl megnyítása…’ almenü pont. Erre kattintva előjön egy fájlböngésző aminek segítségével a lemezeinken megkereshető a hallgatni kívánt fájl.

 29. Kedves Webmester!
  Koszonom valaszat. Letoltottem a Winamp programot, azomban itt ujra gond van, minduntalam a Media playerrel akarja megnyitani, aztan meg kiirja hogy nem lehetseges. Megkerem irja meg a lepeseket a winamppal torteno inditashoz. Nagyon koszonom!
  Ibolya

 30. Kedves Ibolya!
  Némely előadásunkat valóban nem lehet lejátszani Windows Media Playerrel. Azonban pl. Winamp-pal gond nélkül elindul a lejátszás.

 31. Udvozlom!
  Nagyon orulok, hogy ratalaltam az Adventnet Rádióra, rengeteg eloadast visszhallgattam mar az arhivumbol, de sajnos nem minden eloadast tudok elinditani. Ilyen adas pl. a 2009 majus 12-i Stramszki István – A polgári törvények, vagy 2009 majus 21-Tóth Gábor – A hűtőszekrény árnyékában – Enni vagy nem enni?, es meg sok masak. Megkerem segitsenek ebben, hogy mi szukseges hozza, hogyan tudnam elinditani. Nekem ugyanis a Windows Media Player 11-es verzioja van, valami egyebre is szukseg lenne?
  Elore is koszonom segitseguket!
  Isten aldasa mindannyiukkal!
  Ibolya

 32. Kedves Gréti!
  Igaz a kérdése nem a rádióval kapcsolatos, de szívesen próbálok segíteni. ‘Az öt szeretet nyelv’-ről több könyv is íródott. Többek közt a házasság, kamaszok, gyerekek, stb. témakörben. Legjobb tudásom szerint a Harmat kiadó adta ki e könyveket. Ajánlom figyelmébe a http://www.harmat.hu oldalt.

 33. Köszönöm Szántónénak a segítséget.
  A kért előadást a radio.adventnet.hu/mp3/eloadasok/evangelizacio/Egymasra_hangolva_HIK/02_A_keszseges_szeretet_VJ.mp3 címen lehet megtalálni

 34. Kedves Erika!
  Bár nem én vagyok a w.master, de a keresett előadást az arcívumban meglehet találni és le is lehet tölteni. (:-)))) további szép estét

 35. Tisztelt webmester. Hol hallgathatnám meg újra Végh József: A készséges szeretet – Szívességek c. müsort?
  üdvözletem! További jó munkát!!!

 36. Elnézést kérek minden kedves hallgatónktól, hogy szombaton technikai ok miatt a késő esti órákig nem volt adás.

 37. Miért nincs adás??? A konferencia miatt? És miért válaszoltok olyan soká ha vki kérdez vmit? az én kérdésem is holnap remélem már nem lesz aktuális, ja majdnem elfelejtettem, holnap köld9tt értekezlet… Lehet, hogy holnap sem lesz adás?(:-((((