Vendégkönyv

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

 1. Jelenések könyvének ELTE-n elhangzott előadásai 25 évvel ezelőtt nagy hatást gyakorolva rám, az életem más fordulatot vett. Akkor kölcsönbe, meghallgatásra kaptam meg audió kazettán ezeket az értékes előadásokat. Szerettem volna újra és újra meghallgatni, már több éve kerestem sikertelenül. Köszönöm az Advent Rádiónak, hogy ismét hozzáférhetővé tette, ismét hallgatható, remélem sok Istent, igazságot kereső emberhez eljut az Úr utolsó időre szóló üzenete.

  • Kedves Zsuzsanna
   Köszönjük a kedves szavakat. Magam is hasonló tapasztalattal rendelkezem ezen sorozat kapcsán, ezért is tűztük műsorra, hiszen aktualitása egy szemernyit sem csökkent az eltelt 25 év során, sőt!

 2. Áldott szép napot mindenkinek! 🙂

  Érdekelne,hogy ezeket a prédikációkat utólag hol lehet meghallgatni, hang vagy videó formában?

  Nagyon jó volt az előadás!!!!

  Köszönettel,tisztelettel: Noémi

 3. 2015.10.26.-án kb.16 órakor elhangzott felvételt hol tudnám újra meghallgatni, illetve letölteni?

 4. Azért nem kellene minden naiv szolgálatot feltenni mint amelyet éppen most hallgatok 2015 09.05 08:22 “Elképzeltem magamat egy nagy marha mellett. Azután elképzeltem magamat egy nagy elefánt mellett, Azután elképzeltem magamat egy kékbálna mellett”. stb…

 5. Megtudható e, hogy a ma reggeli(7.26 9óra40)előadás hol található. hogy újra meg lehessen hallgatni?

 6. Nem tudom hogy sokba kerülne-e egy olyan fejlesztés, hogy ha valaki előadás közben úgy döntene, (esetleg menet közben kapcsolta be és kíváncsi az előzményekre,) hogy ki lehetne -e írni az épp hangzó anyag megkeresési lehetőségét, hogy vissza lehessen hallgatni? Ez nagyon meg könnyírené a keresést. A válaszod előre is köszönöm!