Vendégkönyv

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 1. nagyon jó dolog ez az archívum is, de sajnos nem tudom miért, néhány előadást nem lehet letölteni

 2. Kedves Zsuzsa!

  Valószínűleg online Ön is hallgathatja a műsort. Pl. ha Linux operációs rendszere van, akkor a Winamp ikonra kattintva pl. az XMMS médialejátszó lejátsza a műsort. De ez vonatkozik a RealPlayer ikonra is. A RealPlayernek a legtöbb operációs rendszerre van lejátszója.

 3. Örülök, hogy létezik ez a rádió, körbeadtam a linket mindenkinek, hallgassák. Nekem nem windows rendszerem van, sajnos online nem tudom hallgatni, de örömmel vettem, hogy van archívum. Isten áldja munkájukat a továbbiakban is, használjuk a modern technikát is Isten igéjének hirdetésére ilyen kulturált, intelligens előadások és szép zenék segítségével! Köszönjük!

 4. Kedves Rádióhallgatóink!

  Köszönjük a pozitív visszajelzéseket.
  Az archívum rész fejlesztés alatt, rövidesen onnan le lehet majd tölteni az elhangzott előadásokat.

 5. Pécsi kórustalálkozót hallgattam néztem (Kiss Videó), néhány perc után hibát jelzett és akkor az Adventnet Rádió online adását, kórusmuzsikát nagy élvezettel, gyönyörűséggel hallgatom. Köszönöm.
  Szívélyes üdvözlettel: Flender György

 6. Nagyon tetszik a müsor.Juli 1-én hallottam 11orakor egy elöadàst .Szeretném ha megmondanàk a cimét és hogy hol tudom letölteni.Köszönettel Joo Zoltàn.